Het Woonbestuur

Voor en door bewoners

Wie is het woonbestuur

Op dit moment bestaat het bestuur uit vijf personen: Alice, Femke, Iris, Julia en Luca. Samen zorgen zij ervoor dat het wonen op TWC zo comfortabel mogelijk is.

Wat doet het woonbestuur
Wij behartigen de belangen van jullie, de bewoners richting de SSH. Dit doen we op diverse manieren. Bijvoorbeeld door te adviseren over zaken m.b.t. het complex, maar ook door voorstellen of verzoeken te doen. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid extra zaken te regelen en faciliteren. Ook zijn wij een aanspreek punt als een bewoner iets wil en daar hulp bij nodig heeft, zowel organisatorisch als financieel. Dit is kan vrij breed gezien worden. Ook als een bewoner niet precies weet waar een vraag, probleem of opmerking hoort, kunnen wij diegene doorverwijzen.

Missie en Visie

De missie van het woonbestuur Tuindorp West Complex is het verzorgen van een zo fijn mogelijke woonervaring voor de bewoners. Met als speerpunten de veiligheid en samenhorigheid binnen en om het complex.

Dit probeert zij te doen door het organiseren en faciliteren van evenementen, mogelijk maken van inspraak en voorstellen te delen met de SSH en Gemeente Utrecht.

Doelen 

Ons doel voor 2021 is om hopelijk weer een leuke activiteit te kunnen organiseren, nu dit door de coronacrisis lang niet mogelijk is geweest. Ook wordt er een nieuw tijdschrift gelanceerd, die vanaf nu vier keer per jaar op de deurmat van iedere bewoner valt.

Het Bestuur

Alice Meulensteen is de voorzitter van het woonbestuur. Ze studeert geneeskunde aan de Universiteit Utrecht en woont al twee jaar met veel plezier in de gele flat. Ze hockeyt en houdt daarnaast van feestjes en tlc kijken.

Femke de Boer houdt zich bezig als secretaris binnen het woonbestuur. Ze studeert rechten aan de UU en woont al twee en een half jaar in de oranje flat. Verder houdt Femke van dansen, lezen en gezelligheid.

Iris de Jongh houdt zich als penningmeester bezig met het financiële reilen en zeilen binnen het woonbestuur. Ze studeert rechten aan de Universiteit Utrecht en zet zich met die kennis en een hoop enthousiasme in voor het complex. Ze hoopt hierbij bewoners dichter bij elkaar te kunnen brengen en vooral veel te leren.

Julia Post

Julia Post houdt zich binnen het woonbestuur bezig met de verhuur van materialen en de motorstallingen. Ze studeert optometrie aan de Hogeschool Utrecht en woont sinds december in de laagbouw. Daarnaast houdt ze van volleybal, feesten en gezelligheid.

Luca Bergman gaat in het woonbestuur over de moestuintjes en de website. Luca studeert Open-ICT aan de Hogeschool Utrecht en woont al anderhalf jaar in de rode flat. Hij houdt van muziek luisteren, schrijven, skaten, lezen en roeien. Verder hoopt hij in de moestuintjes zijn groene vingers te vinden.