TWCity Lustrumfestival

Op 19 juni viert het woonbestuur haar verjaardag! Omdat het woonbestuur 40 kaarsjes mag uitblazen wordt er een weliswaar lustrumfestival georganiseerd op ons eigen complex.

Kom jij ook dansen op het lustrumfestival?

Wat kun jij verwachten?

 

Een heerlijk getapt biertje voor 1,20

Lekkere plaatjes gedraaid door wel meer dan 7 verschillende dj’s

Een heuse verrassingsactiviteit op het volleybalveld

Belangrijke informatie over het evenement

Volgende week zondag barst het feest éindelijk los!! Het lustrumfestival VOOR BEWONERS dat plaats zal vinden op het Basketbalveldje tussen de flats. We kijken er enorm naar uit om jullie te zien….
 
Belangrijke informatie:
Wanneer: ZONDAG 19 JUNI
Waar: Basketbalveldje
  • Festival duurt van 14:00-22:00
  • Kom met je huisgenoten. Het is speciaal voor bewoners, en wij rekenen ook op het bezoek van hen, en niet honderden andere Utrechters. Dan hadden ze maar hier moeten wonen 😉.
  • Bier kost 1,20 en wij werken met een borgsysteem, de cups worden gerecycled. Houd je cup dus bij je, anders betaal je een toelage. Zo maken we TWCity samen een stukje duurzamer
  • Drugs is ABSOLUUT niet toegestaan. Bij gebruik zal je worden weggestuurd. Het is toegestaan om eigen drank te nuttigen, maar wees verstandig en let op elkaar.
  • Kom op tijd! Niet alle activiteiten zullen tot de avond duren, en wij verzekeren jullie, je wilt onze verrassing op het volleybalveld niet missen.
  • Wij adviseren mensen die hun auto geparkeerd hebben rond de veldjes om deze (uit voorzorg) even weg te halen vanwege de drukte. Op andere plekken kun je natuurlijk wel veilig parkeren.
  • Houd de straten en wegen vrij!! Er is genoeg ruimte op de andere plekken, maar het is belangrijk dat de wegen nog vrij toegankelijk zijn voor hulpdiensten.

Sfeerimpressie TWCity

Volg ons op Instagram

Let op: dit evenement is een buurtfeest, en is enkel voor bewoners van het complex. Merken we dat jij met een grote groep niet-bewoners aanwezig bent, dan zal je gevraagd worden om te vertrekken. 

TWCBestuurTWCity