TWC Blog

F O T O – C O N T E S T

De herfst is een koude en kille maand. Toch heeft al die kilheid ook iets moois. Denk jij het mooist TWC-plaatje te kunnen schieten? Laat het ons zien! Stuur je mooiste foto van ons mooie TWC op naar woonbestuur@gmail.com of via de fb-chat en dan zorgen wij dat die in het juiste album beland. Op de foto moet minimaal één (deel) van de flats te zien zijn. Meedoen kan tot eind 2015! Doe mee en win mooie prijzen!

PS: Schilderijen, schetsen, tekeningen, sculpturen of ander creatiefs is ook welkom.

Huurders met ideeën gezocht!

Bewonersplatform De Bundeling is een vereniging van Utrechtse huurdersorganisaties en behartigt de belangen van huurders en woningzoekenden. Onze gesprekspartners zijn de Utrechtse corporaties en de gemeente. In 2016 gaat de gemeente – samen met De Bundeling – de zeggenschap van huurders opnieuw vormgeven. Met als resultaat dat huurders méér te zeggen krijgen over het beleid t.a.v. wonen en  woonomgeving.

Wilt u met ons meedenken en – werken aan een goed woonklimaat?  De Bundeling zoekt mensen die voeling hebben met de belangen van huurders t.a.v. bijvoorbeeld huurprijsbeleid, stedelijke vernieuwing en verduurzaming. Of die communicatie-activiteiten kunnen ontplooien en het leuk vinden om debatten en raadplegingen te organiseren met bewoners in de wijk.

Interesse? Neem contact op met Miriam Sterk (voorzitter) via m.sterk@bundeling.nl (na  18 december) of Claartje Sadée (ondersteuner) via 06 46116323 ofc.sadee@stade.nl. Zie ook  www.bundeling.nl

Lees meer!

TWCBestuurTWC Blog