Het Woonbestuur

Wie is het woonbestuur

Op dit moment bestaat het bestuur uit vijf personen: Terri, Femke, Iris, Alice en Roos. Samen zorgen zij ervoor dat het wonen op TWC zo comfortabel mogelijk is.

Wat doet het woonbestuur
Wij behartigen de belangen van jullie, de bewoners richting de SSH. Dit doen we op diverse manieren. Bijvoorbeeld door te adviseren over zaken m.b.t. het complex, maar ook door voorstellen of verzoeken te doen. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid extra zaken te regelen en faciliteren. Ook zijn wij een aanspreek punt als een bewoner iets wil en daar hulp bij nodig heeft, zowel organisatorisch als financieel. Dit is kan vrij breed gezien worden. Ook als een bewoner niet precies weet waar een vraag, probleem of opmerking hoort, kunnen wij diegene doorverwijzen.

Missie en Visie

De missie van het woonbestuur Tuindorp West Complex is het verzorgen van een zo fijn mogelijke woonervaring voor de bewoners. Met als speerpunten de veiligheid en samenhorigheid binnen en om het complex.

Dit probeert zij te doen door het organiseren en faciliteren van evenementen, mogelijk maken van inspraak en voorstellen te delen met de SSH en Gemeente Utrecht.

Doelen 

Ons doel voor 2021 is om hopelijk weer een leuke activiteit te kunnen organiseren, nu dit door de coronacrisis lang niet mogelijk is geweest. Ook wordt er een nieuw tijdschrift gelanceerd, die vanaf nu vier keer per jaar op de deurmat van iedere bewoner valt.

Terri van der Velden

Terri van der Velden

Terri van der Velden is de voorzitter van het woonbestuur. Ze woont al 2,5 jaar met plezier in de gele flat. Haar studie International and European Governance heeft haar veel wijsheid gebracht, en samen met een hoop passie en structuur past ze dit toe op haar taken die ze vervult binnen het woonbestuur.

Roos Verbrugh

Roos Verbrugh

Roos Verbrugh zet zich voor het Woonbestuur in als hoofdredacteur van de TWCourant, het eigen tijdschrift van het TWC. Ze stuurt de redactie aan en werkt daarnaast binnen het woonbestuur aan goede PR. Ze studeert journalistiek aan de Hogeschool Utrecht en houdt daarnaast erg van muziek, feesten en fotograferen.

Iris de Jongh

Iris de Jongh

Iris de Jongh houdt zich als penningmeester bezig met het financiële reilen en zeilen binnen het woonbestuur. Ze studeert rechten aan de Universiteit Utrecht en zet zich met die kennis en een hoop enthousiasme in voor het complex. Ze hoopt hierbij bewoners dichter bij elkaar te kunnen brengen en vooral veel te leren.

Femke de Boer

Femke de Boer

Femke de Boer studeert rechten aan de UU en woont al anderhalf jaar in de oranje flat. Voor het woonbestuur heeft ze beheer over de moestuintjes en activiteiten. Verder houdt Femke van dansen, lezen en gezelligheid.

Alice Meulensteen

Alice Meulensteen

Alice Meulensteen heeft zich als laatste aangesloten en is de secretaris van het woonbestuur. Ze studeert geneeskunde aan de Universiteit Utrecht en woont nu sinds een jaar in de gele flat. Ze hockeyt en houdt daarnaast van feestjes en tlc kijken.

Het Woonbestuur per jaar:

0

Liter

Bier

0

Bewoners

borrels

0

Evenementen

TWCBestuurHet bestuur